Nu krijgt Tonneke een benefietconcert

Nu krijgt Tonneke ook nog een benefietconcert voor haar rijdende winkel

Onderstaand artikel verscheen vandaag in het BD. Krijgt Tonneke haar benefietconcert en kan ze binnenkort weer op pad met haar winkel?

TILBURG – Na Chantal Janzen in de bus, een documentaire op de IDFA en een optreden aan tafel bij Pauw zit er dit jaar ook nog een benefietconcert voor de Tilburgse Tonny Steenis aan te komen. ‘Help Tonneke aan een wagen’ is het motto.
Tom Tacken 11-12-19, 15:51 Laatste update: 15:52 Bron: BD

Vrijdag 20 december vanaf 20.00 uur is het te doen bij Theater De Boemel in de Spoorzone. Tussenheid013, een organisatie die zich sterk maakt voor ‘verduurzaming op sociaal-maatschappelijk terrein, steekt achter de organisatie. Artiesten voor het open podium worden nog gezocht.

Bus gaf de geest
Steenis liet een turbulente geschiedenis als dakloze en diverse aanvaringen met justitie achter zich toen ze met een SRV-wagen levensmiddelen in de volksbuurten ging bezorgen tegen de goedkoopst mogelijke prijzen. De bus gaf deze zomer echter de geest. Met haar eigen wagen bedient Tonneke nu haar klanten. Haar boekhouder startte crowdfunding om Tonneke weer aan een Rijdende Winkel te helpen. Daarvoor is 60.000 euro nodig.

Krijgt Tonneke haar benefietconcert? Jazeker. Maar krijgt ze ook een nieuwe wagen? Dat hangt van jullie af! Doneer én kom naar het benefietconcert.