Tonneke heeft jou nodig!

Iedereen heeft vast wel eens van haar gehoord, en zo niet, dan zou je dit voorál moeten lezen. Want Tonneke is een verhaal apart. Ze is eigenwijs en eigenzinnig en wars van enige bemoeienis vanuit de overheid, van iedere bemoeienis eigenlijk. Maar ze is ook heel sociaal en betrokken en door haar werk komt ze letterlijk ‘achter de voordeur’ bij de mensen. Daar waar de gemeente en instellingen allang niet meer (kunnen) komen. In Tilburg is ze van onschatbare waarde, ze komt op plekken waar mensen het niet breed hebben. Waar niet alles goed geregeld is en mensen niet vanzelfsprekend zorg en hulp hebben. Tonneke biedt een luisterend oor, ziet wat er nodig isen kijkt dan of ze dat op haar eigen manier geregeld krijgt.

Wij vinden dus dat Tonneke met haar SRV-wagen moet blijven rijden. En dat is zonder steun niet mogelijk. Tonneke kan met de kleine winst uit de verkoop niet alles betalen: ze moet er natuurlijk ook zelf van leven. Voor onderhoud van de wagen, reparaties, de huur van de stalling en onverwachte tegenvallers is de omzet lang niet genoeg.

Om Tonneke financieel te ondersteunen is de Stichting tot Steun Tonneke’s Rijdende Winkel in het leven geroepen. Er is al een succesvolle, eenmalige inzamelingsactie geweest om Tonnekes oude SRV-wagen te vervangen door een nieuwe. Nu zijn we op zoek naar ‘vrienden’ van Tonneke; mensen die Tonnekes werk voor de langere termijn financieel willen steunen met bijvoorbeeld een vast bedrag per maand of jaar.
Wil je weten hoe je Tonneke structureel kunt steunen, neem dan contact met ons op.
Incidentele giften zijn natuurlijk ook welkom. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Doneer € -

We hopen dat we op jou mogen rekenen!

Namens de Stichting Steun Tonneke’s Rijdende Winkel
Fred Greve, voorzitter
f.greve@ziggo.nl
06-41297142

Terug naar boven